Termékek - Függönyök - Modern

Minimál

A letisztult bútorformákhoz modern építészeti stílushoz az anyagok megjelenése mellett nagyon fontos az összetételük is. Elsősorban a természetes alapanyagú textilek pamut len gyapjú bőr selyem dominálnak ebben a stílusirányzatban. Kevesebb minta de a nemes anyag hatása a döntő! Mindez a tapétákban is érvényesül ahol a tapéta felülete különleges mintákban domborodik a falfelületen.

Itt beszélnünk kell még a fiatalok általnagyon kedvelt retro stílusról, melyhez a stilizált nagymintás anyagok és tapéták illenek a legjobban.Plisszé

Modern stílusú lakásokban a plisszé függönyökkel sokféle funkciót tudunk megoldani, ami hagyományos karnismegoldásokkal lehetetlen lenne. Ilyenek pl a tetőtéri ablakok a háromszög vagy tört vonalú ablakok,vagy ahol nincs hely karnis felszerelésére! Nagyon hasznos funkciója, hogy különleges szerkezetükkel beállíthatjuk úgy hogy csak egy részét takarhatjuk az ablaknak ahol csak a belátást zárjuk ki, de a fényt nem! Még olyan lehetőségünk is van, hogy egy szerkezeten belül fényáteresztő és sötétítő funkciót is megoldjunk vele! Az említetteken kivül persze még számos lehetőséget rejt ez a szerkezet!Szalagfüggöny

Elsősoban irodai felhasználásra ajánljuk ahol is a különleges igényeket is teljesíti, számitógép használat térhatárolás stb.
Lakásokban elsődlegesen mellékhelyiségekben elválasztó takaró funkcióra tervezzük be. Már az egyenes mellett hullámvonalú lamellákkal is készülnek több szélességben is, akár motoros kivitelben, ami nagy felületeknél különösen előnyös.
Lapfüggöny

Egyszerű de nagyszerű.
Modern és minimál lakásokban irodákban ahol a hagyományos függönyök nem illenének vagy nem praktikusak, nos ott ez az ideális megoldás, hisz számtalan variációban alkalmazható számtalan anyaggal használható fényáteresztő vagy teljes sötétséget biztositó / black out / -- egyszínű vagy mintás kivitelben.

Tisztelt leendő Partnerünk! Köszönjük érdeklődését! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Üdvözlettel: Gárdos Vera


Bezár