Termékek - Árnyékolás új technikákkal

Különleges árnyékolási megoldásokat kínálunk, természetesen nem csak a hagyományos reluxa és szobafüggöny, amit elsősorban kínálunk, hanem például lapfüggöny, nagy plisszéfüggöny, amely például úgy állítható, hogy csak az ablak kívánt részét takarja, hogy épp csak a belátást gátolja, de fényt beenged! De az árnyékolók is lehetnek akár black out (teljes fényzáró) kivitelűek is, akárcsak a textil függönyök is.

Rolók készülhetnek textilből, nádutánzatú black out anyagból, úgynevezett római roló vagy francia roló fazonban.

Újdonság az árnyékolástechnikában:

Mára már sokan megismerték a plisszé függönyöket és azok praktikumát, de sok helyen akadályként jelentkezett, hogy az új ablakokat nem lehet megfúrni, mert így elveszítik a garanciát.
Erre fejlesztett ki a Saum & Viebahn cég a felszerelésnek azt a megoldását, hogy fúrás nélkül felszerelhető szerkezettel lehet rögzíteni a plisszét.

A plisszé függönyök használata ott előnyös nagyon, ahol nincs hely a hagyományos karnis és függöny használatára, vagy a konyhábna, ahol az ablakpárkányt használni akarjuk, vagy ha egyszerűen a "hagyományos" függönyt nem szeretjük.

Újdonság az is, hogy nem csak a gyári "textilek", hanem saját általunk választott textilekkel is dolgozhatunk, így összehangolhatjuk pl a napplai és konyha anyagát úgy, hogy a két függöny felszerelési módja teljesen különböző.

Tisztelt leendő Partnerünk! Köszönjük érdeklődését! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Üdvözlettel: Gárdos Vera


Bezár