TEXTIL KÜLTÉRI HASZNÁLATRA

Itt a tavasz, közeleg a nyár, előkerülnek a kerti bútorok, teraszgarnitúrák, kiderülhet, hogy kopottak, szakadtak, ki kéne cserélni. Itt a jó alkalom, nézzék meg legújabb anyagainkat, melyek kimondottan külsőtéri használatra készültek.

Széles a választék ebben a kategóriában is, készen van textilanyag, pamut kevert szálas, virágos, kockás, csíkos, melyek egymással is variálhatók, divatos színekben.

Új anyag a palettán a textilbőr, szintén kültéri használatra, melyek között van teljesen víztaszító is, akár vitorlás hajóban, akár nyaralóban, vizes fürdőruhában való használatra is. Különösen alkalmas vízparti panziók, nyaralók teraszaira, pihenőfotelek, székek huzatára. Természetesen ezek a kültéri anyagok bírják az erős napsugárzást is.

Akár csak az ülőpárna áthúzásáról, akár az egész ülőpárna elkészítéséről van szó, teljes körű szolgáltatást nyújtunk ebben is.

Jön a nyár a kerti bútorokra ajánljuk a különleges fejlesztésű külső térben használható szennytaszító UV tűrő anyagokat,/ pamut, bőrhatásu/ melyekből méretre készítjük párnáinkat levehető mosható kivitelben! Ha május 20-ig megrendeli az anyagra 15 % kedvezményt adunk!
Éljen a lehetőséggel megéri!

Tisztelt leendő Partnerünk! Köszönjük érdeklődését! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Üdvözlettel: Gárdos Vera


Bezár