Szolgáltatások

Sokszor szomorúan tapasztaljuk, hogy egy lakásba belépve nagyon igényesen berendezett bútorokkal, burkolatokkal szemben a lakástextíliák, függönyök mennyire nincsenek összhangban, pedig igen nagy szerepük van a függönyöknek, drapériáknak az összhang megteremtésében.

Ehhez nem elég csak az anyagot kiválasztani, hanem nagyon fontos az elkészítés is, hogy szakemberre bízzuk a munkát, aki segít az anyag, a fazon kiválasztásában, a megfelelő kellékek alkalmazásában.

Üzletünk ehhez nyújt segítséget önöknek.

Nagyon fontos lenne, már a tervezés során találkozni, hogy később elkerülhessük az olyan problémákat, hogy nem fér el a karnis, vagy nem lehet olyan karnist vagy rolót feltenni, amit szeretnénk.

Utólag már nagyon nehéz, sőt sokszor lehetetlen úgy módosítani, hogy megvalósulhasson mindez.

Belsőépítész, lakberendező segít ezeket a tervezésnél már megoldani.

Így össze lehet hangolni olyan igényeket is, hogy, például a karnis motorosan távirányítással működhessen.

Kínálatunkban megtalálhatók a különböző stílusú anyagok, úgy antik, mint modern környezethez széles választékban, bútorszöveteknél, fényáteresztő függönyöknél, valamint a sötétítő és dekorációs anyagoknál.

Pamut, organza, kevert szálú, len, tisztaselyem alapanyagokból, különleges igények kielégítésére, lángálló, teljes fényzáró, szennytaszító anyagok is rendelkezésre állnak.

Mindenféle lakástextil készítését is vállaljuk, mint abroszok, ágytakarók, párnák, paravánok stb.

Természetesen mindezekhez teljes körű szolgáltatással állunk kedves vásárlónk rendelkezésére a felméréstől a felrakásig, a karnistól a kikötőig.

Üzlet: Baldachin függönyszalon
Budapest XII.
Hajnoczy u. 1. (Moszka tértől 5 percre)

Tisztelt leendő Partnerünk! Köszönjük érdeklődését! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Üdvözlettel: Gárdos Vera


Bezár