Cégünkről

Mennyi kérdés merülhet fel egy lakás berendezésénél – mi az a sínrendszer, a lapfüggöny, a roló, a fa reluxa, a motoros karnis, a plisszéfüggöny, az organza, a black out, az art deco, a feszített drapéria stb., ezek mire valók, mit tudnak stb. Melyik anyag mire való, kárpit, függöny, drapéria, ágytakaró, párna stb., fényvisszaverő, fényáteresztő, hővisszaverő és még sok-sok kérdés.

Ugye nem is olyan egyszerű?

Az átlagember számára sok-sok ismeretlen fogalom, ha egyedül kezdi el a lakását berendezni, felújítani, sok-sok lehetőségtől esik el, míg ha szakemberhez fordul, kinyílik a lehetőségek tárháza, ami nem elsősorban anyagiakban, hanem ismereteken múlik!

Ezért vagyunk, hogy ezt biztosítsuk kedves partnereink számára.

Ha kíváncsivá tettük, böngéssze tovább honlapunkat.

Cégismertető

Lakásásból otthont varázsolunk!

Cégünk 21 éve működik a függöny, lakás textil, lakberendezés szakmában, ez idő alatt nagy tapasztalatot és óriási gyakorlatot szereztünk.

Vevőink visszajelzései alapján is érezzük, hogy fő erősségünk a személyre szóló szaktanácsadás, amely kiterjed az egész lakás berendezésére is, de természetesen fő tevékenységünk a függönyözés. Ehhez rendelkezünk nagy-nagy anyagválasztékkal, mely minden stílust magában foglal a klasszikustól a retroig, az organzától, a selymen keresztül a szövetig. Különleges kiegészítők, zsinórok, bortnik, kikötők segítik az apró részletek tökéletes összhatását.

Speciális igényeknek is állunk elébe, akár black out (teljesen fényzáró, fényvisszaverő), akár tűzbiztos (nem terjed a tűz a lakásban a függönyből), akár scath guard (szennytaszító) anyagról legyen is szó.

A függönyök működtetéséhez a legmodernebb karnis szerkezetek segítenek, a legszélesebb igények, például laproló, vagy lapfüggöny megoldások kielégítéséhez is, akár motorosan működtetve.

A lakás harmóniájához hozzátartozó kiegészítők is rendelkezésre állnak; szőnyegek, faliképek, ágytakarók, párnák, tapéták stb., mintában, anyagban összehangolva.

Specialitásunk a függöny anyagából iparművész munkatársunk egyedi faliképeket készít, textilfestő iparművész pedig gyönyörű, egyedi alkotásaival segíti a lakberendezést.

Lakás díszítéséhez falfestést is készít munkatársunk, mely elsősorban gyerekszobákban igen hatásos!

Katalógusok, mintafüggönyök, referenciaképek segítik a választást, hogy az ön otthona olyanná váljék, amiben hosszú távon öröm élni és dolgozni.

Természetesen irodák, panziók berendezését, függönyözését, vagy árnyékolástechnika felszerelését is megoldjuk.

Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk, és minderről a valóságban is alkothat, várom Önt szeretettel kellemes környezetben egy kávé vagy egy tea mellett.

Muzelákné Gardos Vera

Referencia munkáink:
Elsősorban magánlakások, villák, családi házak, nyaralók.
Nagyvázsonyi Kastélyszálló
Rubin Hotel étterem
II. kerületi bölcsőde
Europort irodák, tárgyaló
SOTE irodák, tárgyalók
Ravatalozó Haller u.

Anyagaink mindig követik az évenkénti Frankfurti H…… szakvásáron megjelenő legújabb trendet.

Partnereink között olyan nagy gyárak termékei vannak, mint KOBE, PRESTIGOUS, FUGGERHAUS DESIGNERS GUILD, ARTE, WHONTEX, ARTE, HECO, BELAIR, WARWICK, VELANA, IN STYLE, PANNONFLAX stb.

Tisztelt leendő Partnerünk! Köszönjük érdeklődését! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Üdvözlettel: Gárdos Vera


Bezár