SIRPI TAPÉTÁK RENDELHETŐEK!

Dombornyomás, gravírozás, felszíni festés, digitális nyomás, flokkolás... És még sorolhatnánk azt a számtalan technológiai bravúrt, amit az elmúlt években a tapétagyártásba bevezettek. Olasz gyártónk, a Sirpi lenyűgöző mintáit, színeit és kiváló minőségét a modern technológiák fokozott használatának köszönheti, melyek révén még az egyszínű tapétákból is egyedi faldekoráció születik: élethű színek, izgalmas struktúrák, bőrhatású felületek jelennek meg utánozhatatlan kollekcióiban, melyek növekvő népszerűségnek örvendnek hazánkban is.

FLOKKOLT TAPÉTÁK

Whisper in the darkness! Ez a mottója a hírneves holland designer, Marcel Wanders legújabb tapéta költeményeinek, melyek a szó szoros értelemben életre keltik tündéri álmainkat.

A kollekció darabjai egytől egyig flokkolt tapéták, melyek napjaink lakberendezésében növekvő népszerűségnek örvendnek különleges, csillogó felületük és misztikus színviláguknak köszönhetően. Marcel Wanders kihasználva a flokkolt tapétákra jellemző fekete szín nyújtotta misztikus hangulatot, a tapéták tematikájának inspirációját is az álomképekből nyeri: táncoló tündérek, labirintusból kibontakozó rózsakertek díszítik eme különleges tapétákat, melyek lélegzetelállító szépsége szavakba nem foglalható.

TEXTIL KÜLTÉRI HASZNÁLATRA

Itt a tavasz, közeleg a nyár, előkerülnek a kerti bútorok, teraszgarnitúrák, kiderülhet, hogy kopottak, szakadtak, ki kéne cserélni. Itt a jó alkalom, nézzék meg legújabb anyagainkat, melyek kimondottan külsőtéri használatra készültek

tovább »

KIS GYEREKEKNEK

A legújabb generáció, akik még mindig "VIP" személyek nálunk, számára is sok újdonság van, természetesen nem csak macis és nyuszis, és nem csak a divatos Hello Kitti stb., hanem igazán szép, művészi kivitelű, mesés anyagok fiúknak, lányoknak egyaránt, nagyon jó áron, ami nem mellékes szempont!

KAMASZOKNAK

Természetesen a már nem gyerek és még nem felnőtt ifjak is találnak nagyon modern színes vidám anyagokat.

EMPATIKUS SZOLGÁLTATÁS

Sokszor szomorúan tapasztaljuk, hogy egy lakásba belépve nagyon igényesen berendezett bútorokkal, burkolatokkal szemben a lakástextíliák, függönyök mennyire nincsenek összhangban, pedig igen nagy szerepük van a függönyöknek, drapériáknak az összhang megteremtésében.
Ehhez nem elég csak az anyagot kiválasztani, hanem nagyon fontos az elkészítés is, hogy szakemberre bízzuk a munkát, aki segít az anyag, a fazon kiválasztásában, a megfelelő kellékek alkalmazásában.

50 éve öltözteti falainkat a Jannelli & Volpi

Idén ünnepelte 50 éves fennállását az exkluzív tapéta különlegességeket forgalmazó olasz Jannelli&Volpi.

Izgalmas felületek, egyedi minták használata jellemzi a Jannelli fantasztikus, trendformáló tapéta kollekcióit, melyek kifinomult designja szemet gyönyörködtető látványt nyújt az enteriőrben.

VIRÁGOK MINDENÜTT

Ha a szép tavaszi napsütésben kicsit avíttnak tűnik a függöny, bútorszövet, sötétítő az ablakunkon, már itt vannak a Hein-textilen bemutatott legújabb trendet képviselő anyagok, tapéták (a) fekete-fehér tapéta (the Picture), széles választékban és széles árfekvésben.

tovább »

DUETTE PLISZÉFÜGGÖNY

Az árnyékolástechnikában új termék a DUETTE pliszéfüggöny, amelynek különlegessége, hogy valamennyire hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír. Ezek különösen télikertek árnyékolására alkalmasak, de jól használhatók, fürdőben, konyhában stb. Fiatalok számára, akik a hagyományos megoldásokat nem kedvelik, de mégis kell „valami” az ablakra, akár belátás, akár sötétítés miatt, ez különösen alkalmas megoldás lehet.

SZÍNEK VILÁGA

Mindannyian tudjuk, hogy a színek nagyon fontosak az életünkben, hiszen színtelen világban élni bizony rossz lenne. Talán kevesebben vagyunk, akik azt is tudják, hogy a színeknek hatása nagyon sokféle.

tovább »

MAGAS MINŐSÉGŰ VARRÁS

Természetesen a minőségi anyagokhoz a minőségi munka, valamint a minőségi kellékek, kiegészítők, a vevőbarát kiszolgálás is nélkülözhetetlen.

TELJESKÖRŰ KISZOLGÁLÁS

Kínálatunkban megtalálhatók a különböző stílusú anyagok, úgy antik, mint modern környezethez széles választékban, bútorszöveteknél, fényáteresztő függönyöknél, valamint a sötétítő és dekorációs anyagoknál.
Pamut, organza, kevert szálú, len, tisztaselyem alapanyagokból, különleges igények kielégítésére, lángálló, teljes fényzáró, szennytaszító anyagok is rendelkezésre állnak.

ÚJ TRENDEK

A virágmintájáról híres Marimekko cég az 50-es évek óta évente kápráztat el bennünket színesebbnél színesebb, de mégis letisztult motívumvilágával. A 60-as évek hatalmas szenzációja, az élénk színekben pompázó virágdesign a mai napig töretlen népszerűségnek örvend, természetes, hogy nem hiányozhat ez a motívum a Sirpi tapéták mintái közül sem. A boldogságot, vidámságot kifejező virágminták felpezsdítik életünket és megszínesítik otthonunk falát.

A Pt Home Sweet Home lányos darabjai, a virágokkal hímzett és festett pamutok, a pöttyös anyagok és tapéták lehetővé teszik, hogy valóra váltsuk gyermekünk álmát. A textilek és tapéták pasztell színei, a lányos rózsaszín, a halványlila és a fűzöld idilli, mesés környezetet teremtenek kislányunknak a játékra és szebbnél szebb álmokra.

Tisztelt leendő Partnerünk! Köszönjük érdeklődését! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Üdvözlettel: Gárdos Vera


Bezár